skip to main | skip to sidebar

MUTFAK BiLGESi...

21 Ocak 2009

YOGURT TATLISI

MALZEMELER
2/5 SU BARDAGI YOGURT
2/5 SU BARDAGI SEKER
2/5 SU BARDAGI UN
50 GR IRMIK
4 YUMURTA
1 PAKER KABARTMA TOZU
1 FINCAN SIVI YAG
YAPILISI
Ilk once sekerle yumurta köpurene kadar cırpılır. Daha sonra bütün sıvi malzemeler ilave edilir. En son un ve kabartma tozu ilave edilir.
Margarinle yaglanmış ve unlanmış tepside önceden ısıtılmış 180 derecelik firinda 35 dakika pişirilir.
Uzeri icin 4 bardak suyu 4 bardak şekerle kaynatip, 1 tatlı kaşıgı limon suyu ilave edilir. Ilık olarak tatlının üzerine dökulur.
Soguyunca servis yapilir.
Afiyet olsun...
HAZIRLAYAN Asci

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)
HOSGELDİNİZ...
SIK KULLANILANLARA EKLEYIN...

ZAMAN GECIYOR:)

KATEGORILERIMIZ...

  • ET YEMEKLERI (7)
  • TATLILAR (7)
  • PASTALAR VE KEKLER (6)
  • PILAV VE MAKARNALAR (5)
  • YAZILARIMIZ... (5)
  • ÇORBALAR (5)
  • KAYSERI YEMEKLERI (4)
  • SALATALAR (4)
  • SEBZE YEMEKLERI (4)
  • HAMUR ISLERI (3)
  • ZEYTINYAGLILAR (2)
  • FOTOGRAFLAR (1)
  • KAHVALTI ICIN... (1)
  • RESIMLERIMIZ... (1)
  • SULU YEMEKLER (1)
  • UNOLU LEZZETLER (1)

Onceki Aylar

  • Şubat (15)
  • Ocak (16)
  • Aralık (7)
  • Kasım (20)

Mutfak Bilgesi'ne Uye Olmak Istermisiniz?

BEN KIMIM?

Fotoğrafım
Asci
HERKESE AFIYET OLSUN...
Profilimin tamamını görüntüle

hurriyet

REKLAMLAR...



I changed my font at thecutestblogontheblock.com

 

Torunum Ayse Nur'um...

Torunum Ayse Nur'um...