29 Ocak 2009
YOGURTLU KABAK SALATASI
MALZEMELER
1 KASE SÜZME YOGURT
1 KASE NORMAL YOGURT
2 KABAK
2 DİŞ SARIMSAK
2 YEMEK KAŞIGI ZEYTİN YAGI
DERE OTU
TUZ
ARZUYA GÖRE İRİ KIRILMIŞ CEVİZ
YAPILIŞI
KABAKLARI RENDENİN İRİ TARAFINDA RENDELEYİP, YAGDA BİRAZ YUMŞAYANA KADAR KAVURALIM.
İNMEYE YAKIN SARIMSAKLARI DA KABAKLARIN İÇİNE RENDELEYELİM. BİRLİKTE BİRAZ KAVURALIM.
SOGUYUNCA YOGURTLA KARIŞTIRIP TUZUNU VE CEVİZİNİ İLAVE EDELIM.
DEREOTU İLE SÜSLEYİP AFİYETLE YİYELİM.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder