MALZEMELER
2/5 SU BARDAGI YOGURT
2/5 SU BARDAGI SEKER
2/5 SU BARDAGI UN
50 GR IRMIK
4 YUMURTA
1 PAKER KABARTMA TOZU
1 FINCAN SIVI YAG
YAPILISI
Ilk once sekerle yumurta köpurene kadar cırpılır. Daha sonra bütün sıvi malzemeler ilave edilir. En son un ve kabartma tozu ilave edilir.
Margarinle yaglanmış ve unlanmış tepside önceden ısıtılmış 180 derecelik firinda 35 dakika pişirilir.
Uzeri icin 4 bardak suyu 4 bardak şekerle kaynatip, 1 tatlı kaşıgı limon suyu ilave edilir. Ilık olarak tatlının üzerine dökulur.
Soguyunca servis yapilir.
Afiyet olsun...
21 Ocak 2009
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder